Kantoorruimtes op maat

Een kantoorruimte huren op maat van jouw oderneming? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij maken

Uw droomruimte op maat

Wij bieden verschillende soorten kantoorrruimtes aan die variëren van 50m² tot 375m². Afhankelijk van wat jij nodig hebt, stellen we enkele ruimtes voor. Jij weet immers als geen ander hoe jouw toekomstige werkruimte eruit moet zien. Op die manier kan je jouw cliënteel en zakenpartners steeds in een stijlvolle en zakelijke omgeving ontvangen. Je kan ervoor kiezen om te beginnen van 0 waarbij je zelf instaat voor de inrichting  en aankleding of je laat dit over  aan onze experts die de ruimte klaarmaken naar jouw noden en wensen. Iedere ruimte is steeds voorzien van airco zodat je zowel in de winter als in de zomer een aangename temperatuur hebt binnen.

Dankzij de centrale ligging van onze locatie, die gelegen is vlakbij de autostrade, zijn wij goed bereikbaar met de wagen. Ook met het openbaar vervoer zijn we vlot bereikbaar en met de vele parking voor de deur, kan zowel jij, alsook  jouw klant makkelijk parkeren.

Wij werken graag op maat en noden van jouw bedrijf en stellen ons daarom flexibel op. Zo kan je voor zowel korte -als langere periode bij ons terecht.

Enkele realisaties

Onze huurders

Maak kennis met enkele huurders en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze kantoorruimtes.

Ondernemen is...

Zien wat iedereen ziet en doen wat niemand anders doet.

Odds & Ends Studio
Beauty & Fotografie
Previous
Next
Vivaldis
Uitzendkantoor
Previous
Next

Enkele reviews van onze ondernemers ter plaatse.

Uncanny

Bedrijfsruimte Herentals is voor ons de ideale locatie voor een eerste kantoor. Als startend bedrijf waren we op zoek naar een plek die op technisch en structureel vlak aan een aantal voorwaarden voldeed. Dankzij de persoonlijke aanpak van het management werd het nodige gedaan om volledig tegemoet te komen aan onze wensen.

Bokes En Zo

Heel blij met mijn broodjeszaak bij Bedrijfsruimte Herentals. Dankzij de aantrekkelijke omgeving, makkelijke bereikbaarheid en vele parking voor de deur, bloeit mijn zaak als nooit tevoren.

Odds & Ends

Als startende ondernemer is het niet altijd gemakkelijk om een goede én betaalbare locatie te vinden. Bij Bedrijfsruimte Herentals vond ik beiden en het is super fijn om te kunnen samenwerken met de andere huurders.

Flingo

Fons en zijn team zijn geweldig. Ze denken met je mee en doen er alles aan om je verder te helpen.

Jouw ervaring hier?

Heb jij na het lezen van deze reviews ook zin gekregen om te ondernemen op onze bedrijfssite? Aarzel niet om contact met ons op te nemen zodat we samen de mogelijkheden kunnen overlopen.