Buitenterrein

Ook ons buitenterrein heeft een tal van mogelijkheden. Het volledige terrein is omheind en wordt 24/7 bewaakt met een tal van beveiligingscamera’s

ontdek de mogelijkheden

van het buitenterrein

Ons buitenterrein bestaat maar liefst uit 1.500 vierkante meter. Deze gigantische oppervlakte biedt dan ook een tal van mogelijkheden. Zo is er een mogelijkheid tot het huren van een deel van het terrein om grote bouwmaterialen, stelling materiaal, containers en dergelijke op te plaatsen. Huren van zo’n dergelijke plaats kan voor zowel korte -als langere periode. Aangezien het volledige domein omheind is, kan je op je twee oren slapen dat je materiaal veilig staat. Enkel huurders beschikken namelijk over een sleutel om het domein te betreden.

Niet alleen is ons buitenterrein erg praktisch voor het stallen van grotere items, ook biedt het de mogelijkheid om een bedrijfsevent te organiseren op één van onze open vlaktes. Wij beschikken o.a. over een mobiel toilet met wastafel dat ter beschikking kan worden gesteld tijdens jouw event. Ook zal er binnenkort een splinternieuw padelterrein worden aangelegd. Ideaal als activiteit tijdens een teambuilding nietwaar?!

Enkele foto's